Vakbeurs ICT & Logistiek gaat voor disruptie

Registratie voor jaarlijkse it-vakbeurs nu geopend

Vakbeurs ICT & Logistiek staat dit jaar in het thema van ‘disruptive logistics’. Bezoekers krijgen onder meer inzicht in de ontwikkelingen in logistiek, dataopslag, databeveiliging en servicemanagement. De editie 2016 vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen zich nu gratis registreren.

Bij ICT & Logistiek draait het ditmaal om disruptieve logistiek. Volgens Paul Verdult, brandmanager bij de Jaarbeurs, kunnen organisaties met vernieuwende technologie de markt opschudden maar vormt hierbij de menselijke factor vaak nog de remmende factor. ‘De centrale vraag is: hoe organiseer je de juiste synergie tussen technieken, processen en mensen om ‘disruptive logistics’ mogelijk te maken. Tijdens ICT & Logistiek 2016 worden oplossingen getoond en handvatten aangereikt om een concrete start te maken in het veranderen en verbeteren van de logistieke organisatie’, aldus Verdult.

Sprekers

Tijdens ICT & Logistiek is er een seminarprogramma met presentaties vanuit verschillende invalshoeken. De vijf subthema’s zijn: Transport, Magazijn & Distributie, Business Intelligence & Analytics, Mens & Milieu en Sales & Operation Planning. Tot de sprekers behoren onder meer Walther Ploos van Amstel (logistiek expert, gespecialiseerd in stedelijke distributie), Jack van der Veen (hoogleraar Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit en verbonden aan de EVO-leerstoel Supply Chain Management) en Eugene Kersjes (directeur bij Ricoh Supply Chain Management die vertelt over de verbouwing van het Ricoh-distributiecentrum).

Meer over ICT in de logistieke keten

Hoe organiseer je in de logistiek synergie tussen technieken, processen en mensen? Ontdek het tijdens de 2016-editie van ICT & Logistiek op 2 en 3 november in Jaarbeurs, Utrecht. Thema dit jaar: Disruptive Logistics. Bezoek nu de beurswebsite voor meer informatie over het thema, het programma en gratis aanmelden. Op dezelfde dagen vinden tevens Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event plaats.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

thema disruptive logistics.
IT is erg modebewust. De nieuwe norm is een scheur bij de knie, bij jeans dan.
'Kappot' is het nieuwe modern.
Het moet allemaal anders, wel massaal de dezelfde trends volgen. Toch is het niet eenvoudig. Het komt er nauw op aan. Te kleine scheur of verkeerde hoogte. Een fout is zo gemaakt. 2 flinke scheuren dus in beide broekspijpen, met rafels. Blijf niet hangen in het stonewash tijdperk.

Waar waren ook alweer ?
Oh ja, lekker een dagje uit of the box. Niet vergeten de reiskosten te declareren.
Zijn er er nog kaartjes ?

En gratis handvatten! Komt altijd van pas in de logistiek.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-05T11:35:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.