VCK Logistics Airfreight kiest Boltrics

De internationale logistieke dienstverlener VCK Logistics Airfreight heeft voor de freight forwarding software (fms)-oplossing van Boltrics uit Ede gekozen. Het bedrijf beheert hiermee het gehele luchtvrachttraject, van verzender tot ontvanger.

VCK Logistics Airfreight organiseert vanuit het hoofdkantoor op Schiphol wereldwijde luchtvrachtzendingen. Om alle processtappen te monitoren en de douane te voorzien van de benodigde import- en exportinformatie, zocht het naar een FMS-oplossing. Het koos voor Airfreight van Boltrics.

De software is gebaseerd op Microsoft Dynamics en gebouwd binnen de standaard Navision-technologie. Daarnaast heeft Boltrics de forwarding-module uitgebreid met functionaliteiten zoals import- en exportdocumenten en ondersteuning van diverse soorten (e-)airwaybills. Tot slot zijn koppelingen gerealiseerd met onder andere OAG (aanbieder van vluchtendata), Cargo Guide (leverancier van logistieke software), de EU-database (RAKC) en Europese Centrale Bank (ECB).

VCK Logistics Airfreight is naar eigen zeggen de eerste luchtvrachtvervoerder die de Airfreight-oplossing met aanvullende functionaliteiten in gebruik neemt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-28T11:24:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.