Managed hosting door True

VCK Logistics Airfreight kiest Boltrics

 

De internationale logistieke dienstverlener VCK Logistics Airfreight heeft voor de freight forwarding software (fms)-oplossing van Boltrics uit Ede gekozen. Het bedrijf beheert hiermee het gehele luchtvrachttraject, van verzender tot ontvanger.

VCK Logistics Airfreight organiseert vanuit het hoofdkantoor op Schiphol wereldwijde luchtvrachtzendingen. Om alle processtappen te monitoren en de douane te voorzien van de benodigde import- en exportinformatie, zocht het naar een FMS-oplossing. Het koos voor Airfreight van Boltrics.

De software is gebaseerd op Microsoft Dynamics en gebouwd binnen de standaard Navision-technologie. Daarnaast heeft Boltrics de forwarding-module uitgebreid met functionaliteiten zoals import- en exportdocumenten en ondersteuning van diverse soorten (e-)airwaybills. Tot slot zijn koppelingen gerealiseerd met onder andere OAG (aanbieder van vluchtendata), Cargo Guide (leverancier van logistieke software), de EU-database (RAKC) en Europese Centrale Bank (ECB).

VCK Logistics Airfreight is naar eigen zeggen de eerste luchtvrachtvervoerder die de Airfreight-oplossing met aanvullende functionaliteiten in gebruik neemt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5888247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×