OutSystems verkort doorlooptijd auto’s Koopman

Koopman Logistics Group

Koopman Logistics Group is een samenwerking aangegaan met Outsystems. Met dit softwareplatform heeft de logistiek dienstverlener voor onder andere de autosector een aantal maatwerk bedrijfsapplicaties gebouwd, die zowel op desktop als op mobiele devices kunnen worden gebruikt. Deze software-applicaties maken de logistieke processen aanzienlijk sneller, efficiënter en nauwkeuriger

Een van de belangrijkste doelen die Koopman Logistics Group voor zijn klanten wil verwezenlijken, is het zoveel mogelijk reduceren van doorlooptijden van auto’s. Het gaat daarbij om het logistieke proces rond zowel nieuwe auto’s, als om de remarketing van voormalige lease- en huurauto’s, waarbij deze auto’s gereed worden gemaakt om de nationale of internationale occasionmarkt op te gaan. Hiervoor zijn continue aanpassingen van bedrijfsprocessen aan de markt en de ontwikkelingen noodzakelijk.

Hikersapp

Een van deze applicaties is de Hikersapp. Deze wordt sinds kort gebruikt op de omvangrijke auto-opslagterreinen van Koopman om auto's sneller te kunnen lokaliseren. Hikers, de medewerkers die voertuigen op het terrein verrijden, en autotransporteurs, die auto's komen ophalen om naar de klant te brengen, kunnen op een tablet in de app zien waar de auto’s die opgepikt moeten worden precies staan op het terrein en rijden er in een busje naartoe. Op deze manier kunnen de juiste auto's efficiënt uit de rij worden gehaald zonder tijdverlies, en dus met een kortere doorlooptijd voor de klant als resultaat.

Met het zogenoemde low-code developmentplatform van OutSystems kunnen snel en eenvoudig kwalitatieve applicaties en softwaresystemen op maat worden ontwikkeld. Hiermee kan Koopman Logistics Group zijn interne processen stroomlijnen, maar bijvoorbeeld ook informatievoorziening en datacommunicatie met zijn klanten faciliteren. Zo sluiten de diensten van Koopman Logistics Group beter aan op de wensen van de klant en zijn systemen. Dit maakt de samenwerking sneller, efficiënter en nauwkeuriger.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-05T08:33:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.