Transics kiest APM-software Dynatrace

APM bij Transics: logistieke dienstverlening naar een hoger plan

Transics, een Wabco-onderneming uit Ieper, verzorgt vlootbeheeroplossingen voor de logistieke- en transportsector. Het bedrijf biedt zijn kerndienst als software-as-a-service-oplossing aan. Om continuïteit in de dienstverlening gebruikt Transics de application product management (apm)-oplossing van Dynatrace.

Transics wilde meer zicht krijgen op de bottlenecks en mogelijk verstorende factoren die een goede uptime en vlotte prestaties in de weg kunnen staan. Het bedrijf gebruikt hiervoor application performance management (apm)-oplossingen van Dynatrace. Deze monitoren de werking en prestaties van hun software bij de bron: in het datacenter.
 
Transics gebruikt Dynatrace-software niet alleen voor het monitoren en bewaken van de performance in de hostingomgeving, maar ook voor het testen van nieuwe versies. 'Onze ontwikkelaars kunnen zo al tijdens de ontwikkelfase beoordelen of de prestaties naar behoren zijn. Aan de hand van de Scrum-methode brengen we verbeteringen aan. Zo voorkomen we op voorhand problemen met de gebruikservaring', zegt Koen Uyttenhove, systeemarchitect en hosting leader bij Transics.

Het eindstation is nog niet bereikt. Uyttenhove: 'We gaan ons in de toekomst richten op ux-monitoring voor een verdere verbetering van de gebruikservaring. Ook willen we de mogelijkheden gaan benutten van Dynatrace op de r&d-afdeling.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-16T12:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.