Ctac wordt integratiepartner OTTO Work Force

CTAC

Arbeidsbemiddelaar Otto Work Force kiest ict-dienstverlener Ctac als partner voor zijn SAP- en Microsoft CRM-omgeving. De detacheringsorganisatie uit Venray maakt gebruik van SAP ECC – Enterprise Resource Planning Central Component – voor financiën, personeelszaken en bedrijfsmiddelenbeheer. Het personeelszaken-gedeelte wordt gebruikt voor de verloning van flexmedewerkers die op de loonlijst staat. Daarnaast zet de organisatie Microsoft CRM in voor relatiebeheer.

OTTO Work Force wil in 2020  een aantal digitale doelstellingen halen. Ctac is specialist in SAP en Microsoft-oplossingen en moet zorgen voor de integratie van beide platformen in het bedrijfsnetwerk. Daarvoor zet de dienstverlener zijn ‘Continuous Improvement Program’ in bij de arbeidsbemiddelaar. Met dit programma kijk Ctac kritisch naar de haalbaarheid van de voorgestelde veranderingen en de ondersteuning hiervan met ict-oplossingen.

De uitzendorganisatie uit Venray is gespecialiseerd in het invullen van tekorten op de arbeidsmarkt in het ene land met overschotten uit andere landen. Het gaat hierbij voornamelijk om functies in de logistiek en industrie. Het bedrijf heeft vijftig kantoren in Europa en ruim vijftienduizend medewerkers in Polen, Slowakije, Tsjechië, Hongarije, Duitsland, Bulgarije, Oekraïne en Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-19T10:46:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.