Fortino Capital steekt geld in BuyBay

BuyBay, een Amsterdamse aanbieder van oplossingen voor retourproducten in de e-commerce en detailhandel, zegt een paar miljoen euro te hebben opgehaald bij de Belgische investeringsmaatschappij Fortino Capital. Naast de investering zal Fortino Capital het management van BuyBay adviseren bij het realiseren van de internationale groeiambities. Om hoeveel miljoen het exact gaat, is niet bekend gemaakt.

BuyBay is begin 2014 opgericht. Het neemt retourproducten in ontvangst en geeft deze producten een tweede leven, door de visuele en technische staat van het product te beoordelen en eventueel reparaties uit te voeren. Vervolgens worden de retourproducten automatisch, dankzij de zelfontwikkelde software van BuyBay, als tweedehands product opnieuw aan de consument aangeboden. Op dit moment heeft BuyBay ongeveer vijftig medewerkers in dienst.

Algemeen directeur Thijs Bosgoed vertelt dat het bedrijf dit concept ook internationaal wil uitventen. Met behulp van het extra kapitaal van Fortino kunnen er stappen worden gezet, zoals, naar de Duitse en de Franse markt. Daarbij zal het bedrijf extra investeren in het partnernetwerk, het it-platform, de logistieke voorzieningen en de klantenservice.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-02T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.