TIE Kinetix wil strategische partner voor Flow

Logistiek automatiseerder TIE Kinetix wil dit jaar een strategische partner vinden die meehelpt aan de doorontwikkeling en het internationaal opschalen van het softwareplatform Flow. Alle opties staan daarbij open: van een investeerder tot aan een wereldwijde opererende distributeur. Ook een combinatie van partners sluit het bedrijf uit Breukelen niet uit.

TIE Kinetix heeft vorig jaar zijn verschillende oplossingen voor zakelijke procesintegratie, e-handel, marketingstrategie en business-analyses onder één platform gebracht: Flow. Dit softwareplatform, dat uit zo'n veertig modules bestaat, wil het bedrijf internationaal uitbouwen. 'Het mooie van software is dat je het eindeloos kunt verkopen. Maar dan moet het wel uitontwikkeld zijn en moet je over distributiekracht beschikken', zegt financieel directeur Michiel Wolfswinkel. 'Wij zoeken naar een partner die ons helpt een volgende slag te maken met de verdere doorontwikkeling en opschaling.'

Niet uitsluiten

Volgens Wolfswinkel kan dat een internationaal opererende distributeur zijn, maar ook een investeerder die instapt en extra kapitaal verstrekt. 'Of een combinatie van dit soort partners. Alle opties staan open. Het hangt ook af van de voorkeur van een potentieel geïnteresseerde partner welke keuze we gaan maken. We sluiten op voorhand niets uit.'

De financieel directeur voegt eraan toe dat de directie vorige week het besluit voor het zoeken naar een partner voor Flow heeft genomen. Hij verwacht dat TIE voor het einde van het jaar een partij of meerdere partijen heeft geselecteerd. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-14T10:24:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.