Exact-partner Advisie neemt Relead over

Overname handen schudden

It-dienstverlener en Exact-platinum partner Advisie uit Eemnes heeft Relead, leverancier van managementsystemen voor truckdealers, uit Eindhoven overgenomen. Het bedrijf zocht een partner voor de internationale groei van zijn TruckVision-platform én de verdere integratie van met Exact-software.

Relead is in 1991 opgericht na een verzelfstandiging van de afdeling ‘ontwikkeling dealermanagementsystemen’ van DAF Nederland. In Nederland werkt 95 procent van de DAF-dealers samen met Relead. Maar ook merken zoals Hyundai, Iveco, Fiat, BMW, Ginaf, MAN, Mitsubishi en VW en kranen, aanhangwagens en opleggers worden door TruckVision ondersteund. Het bedrijf zet zijn platform en ondersteunende diensten tevens af in België, Duitsland, Finland en Polen. De eerste versie (AutoInfo) van het huidige dealermanagementsysteem zag overigens het licht in 1970.

Bart Jager, directeur Relead, zegt in een persverklaring: 'Wij wilden onze softwareoplossingen voor bedrijfswagens verder integreren met Exact en zijn daarom op zoek gegaan naar een gespecialiseerde partner die ons daar verder mee kan helpen.' Daarnaast moest de nieuwe eigenaar de internationale groeiplannen ondersteunen. Relead wil zijn klantenkring verbreden en tot de top vijf van Europa gaan behoren als het gaat om leveranciers van dealermanagementsystemen.

Advisie is een van de grotere Nederlandse partners in Exact-bedrijfssoftware. Het 35 jaar oude bedrijf is actief in branches, zoals zorg, onderwijs, groothandel, productie en dienstverlening, maar nog niet voor autodealers. De overname van Relead betekent dan ook aanvulling op het huidige klantenbestand. Verder verwacht het bedrijf de klanten van Relead te kunnen helpen met tools op het gebied van ketenbeheer in logistiek en handel en aanvullende diensten op gebied van verkoop, marketing en integratie van de verschillende systemen.

Naast advies en implementatie van bedrijfssoftware beschikt Advisie over een ontwikkelafdeling die add-ons op Exact Software. Daarnaast ie het bedrijf gecertificeerd partner van leveranciers als Sumatra, Scan Sys, Orbis, Elvy, Transsmart en Optimizers. Bekende klantnamen zijn Koninklijke Horeca Nederland, Van Gogh Museum, Nierstichting, NOC NSF, Keukenhof, McDonalds, Kadaster, VVV Cadeaubonnen en ROC Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-12T18:07:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.