ULU neemt Cartracker van Decos over

file

Het Eindhovense telematicabedrijf ULU heeft Decos Mobile Solutions overgenomen. Dit onderdeel van softwarebedrijf Decos uit Noordwijk levert de tracking & tracing-oplossing Cartracker. Voor ULU, dat een portaal voor wagenparkbeheer aanbiedt, betekent de overname een uitbreiding van zijn productportfolio. Die is nodig om internationaal verder te groeien.

De auto-opsporingstechnologie van Cartracker wordt geïntegreerd in de systemen van ULU. Daarnaast zal ULU, dat de afgelopen jaren geld ophaalde bij diverse investeerders, alle activiteiten op het gebied van 'fleetmanagement' in Nederland voortzetten onder de naam van Cartracker.

Cartracker is ruim vijftien jaar onderdeel geweest van Decos. Nu deze activiteit is verkocht, gaat het software zich geheel toeleggen op zijn oplossingen voor digitaal werken, zoals het zaaksysteem Join, vergaderapp Minute en buurtapp Fixi.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T17:05:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.