ICT & Logistiek 2018 gaat 'connected'

Op 7 en 8 november vindt de 2018-editie plaats van vakbeurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Centraal thema is Connected Logistics. Volgens de organisatie biedt de huidige digitale transformatie de logistieke sector ongekende mogelijkheden door verbindingen - connecties - tussen leveranciers, afnemers, mensen en systemen.

Op de beursvloer van ICT & Logistiek tonen circa 140 exposanten (ict-)oplossingen waarmee logistieke processen efficiënter zijn in te richten. Binnen het thema Connected Logistics wordt invulling gegeven aan vijf subthema’s: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management.

De vakbeurs in Utrecht biedt daarnaast een inhoudelijk programma, verdeeld over acht beurstheaters, met een breed scala aan onderwerpen: van blockchain tot sociale innovatie in de logistiek.

De organisaties TLN en AIM organiseren dagelijkse tours om bezoekers in een kort tijdsbestek kennis te laten maken met bekende en nieuwe toepassingen in de sector. De TLN-tour neemt bezoekers mee langs een selectie van leveranciers van transportmanagementsystemen (tms) en vlootbeheertoepassingen. De AIM-tour toont bezoekers een selectie van leveranciers van warehouse managementsystemen (wms) en auto-ID-oplossingen.

Speciale aandacht is er voor het thema supply chain management (SCM) in een speciaal daarvoor ingericht arena, een initiatief van de partijen BLMC, Solventure en Supply Chain Media.

Registreren voor de beurs kan hier.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures bij Jaarbeurs

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-12T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.