Globis en Yellowstar Solutions softwarepartners iShare

supply chain

Het logistieke afsprakenstelsel iShare kent sinds kort twee nieuwe softwarepartners: Globis en Yellowstar Solutions. Zij zorgen voor de technische software die nodig is om deelnemer te worden van het netwerk.

ICT & Logistiek

Op 7 en 8 november vindt de 2018-editie plaats van vakbeurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Centraal thema is Connected Logistics. Op de beursvloer van ICT & Logistiek tonen circa 140 exposanten (ict-)oplossingen waarmee logistieke processen efficiënter zijn in te richten. Binnen het thema Connected Logistics wordt invulling gegeven aan vijf subthema’s: Big Data & Analytics, Sales & Operations Planning, Transport & Distributie, Warehouse Automation en Supply Chain Management. Registreren kan hier. 

Het partnerschap met Globis en Yellowstar past in de strategie van iShare om elk logistiek bedrijf in Nederland te laten profiteren van de mogelijkheden van het platform. Eefje van der Harst, projectmanager iShare: ‘We zijn blij met de tractie die iShare geeft bij softwarebedrijven die actief zijn in de logistiek, en uiteraard met deze eerste softwarepartners. We werken momenteel aan een programma om de samenwerking met nieuwe en bestaande partners verder uit te breiden. We geloven dat dit de weg is naar volledige adoptie. Vooral het mkb kan profiteren van de ondersteuning via onze softwarepartners.’

Softwarebedrijf Yellowstar levert social supplychainoplossingen en heeft vestigingen in Barendrecht, Utrecht en Keulen. Globis was vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van iShare en heeft kantoren in Nederland, België, Noord-Amerika en India. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-08T14:44:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.