ICT & Logistiek verplaatst naar najaar 2021

Scannen

De vakbeurs ICT & Logistiek gaat dit jaar niet door. Als gevolg van de coronamaatregelen was de vijftiende editie van de beurs voor beslissers en andere professionals in ict en logistiek eerder al uitgesteld naar een latere datum in november 2020. De nieuwe datum wordt nu 10 en 11 november 2021.

Veel beursexposanten kunnen als gevolg van interne coronamaatregelen op dit moment onvoldoende garanderen dat zij op de beurs aanwezig kunnen zijn. De beursorganisatie heeft daarom besloten de aandacht te richten op ICT & Logistiek 2021, die van 10 tot 11 november 2021 in Jaarbeurs gaat plaatsvinden.

Ivo Meertens, vanuit organisator Jaarbeurs verantwoordelijk voor ICT & Logistiek, geeft aan dat er veel werk in is gestoken om de beurs in deze coronatijden voor elkaar te krijgen. ‘Maar helaas kunnen we op dit moment onvoldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien. Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten. Met onze partners gaan we ons nu richten op de voorbereidingen van de volgende editie in 2021.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-09T13:49:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.