BluJay neemt Raven Logistics over

goederenwagon

Het Brits-Australische BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, neemt het Amerikaanse Raven Logistics over. Raven is een logistiek dienstenbedrijf dat zich richt op spoortransport in de Noord-Amerikaanse markt. Daarvoor zet het een eigen ‘treinmanagementsysteem’ in de cloud in.

Raven biedt verladers een oplossing voor tariefoptimalisaties, met gegevens die naadloos doorvloeien van offertes, naar facturering, tracking en liggeld tot auditing en betaling, en dit voor zowel inkomend als uitgaand transport. De tool kan daarbij overweg met verschillende routes, verschillende transporteurs, tussenstops en dergelijke. 

‘Onze gecombineerde kennis biedt unieke meerwaarde voor onze klanten: één multimodale oplossing voor het beoordelen, verzenden en volgen van alle vervoermethodes’, zegt Raven-ceo Duane Kuzak. Om eraan toe te voegen dat Raven sinds 2019 partner van BluJay is.

Het hoofdkantoor van Raven is gevestigd in Naples, Florida, met een tweede kantoor in Keego Harbor, Michigan. De transactie zal naar verwachting worden afgerond in het derde kwartaal van 2021. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-18T09:48:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.