Twee Franse overnames douane-expert Customs Support

Dit artikel delen:

Customs Support, leverancier van digitale douane-oplossingen, neemt de Franse bedrijven Tournebize en SPTT over. Het Rotterdamse bedrijf dat klanten helpt met hun douanezaken in Europa, krijgt zo een sterkere aanwezigheid op strategische locaties in Frankrijk. Ook kan een meer specifieke dienstverlening worden geboden.

Tournebize uit Marseille heeft zich gespecialiseerd in douaneformaliteiten, advies en opleiding. Deze erkende douaneagent heeft vier kantoren en 33 man in dienst.

Daarnaast koopt Customs Support SPTT uit eveneens de Franse havenstad.  Als een van de oudste douaneagenten in Marseille heeft SPTT een netwerk en expertise opgebouwd in de import, export en douane-inklaring. Redenen om SPTT over te nemen is dat het bedrijf snel kan handelen en op maat service kan leveren.

Customs Support claimt een vooroploper te zijn op het gebied van digitale douane. Het bedrijf heeft fors geïnvesteerd in de digitalisering van het douaneproces voor klanten, zoals elektronische data-interfaces en op kunstmatige intelligentie gebaseerde optische tekenherkenning. 

Mede dankzij een ambitieus groeipad en tientallen overnames, waaronder recent Sernav in Italië, is Customs Support actief met meer dan zeshonderd douanespecialisten en honderd Brexit-experts in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Polen. Het Rotterdamse bedrijf is sinds november vorig jaar in handen van het Europese private-equityfonds Castik Capital dat vanuit Luxemburg werkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-15T21:11:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.