Travis Road Services haalt 5 miljoen euro op

Dit artikel delen:
vrachtwagen

Het softwarebedrijf Travis Road Services haalt 5 miljoen euro op bij Shell Ventures, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) en investeerder Wil Versteijnen.

Het snelgroeiende boekingsplatform uit Tilburg kan met dit geld zijn Europese groei versnellen. Travis is actief in zeventien landen. Het streven is in de komende jaren een volledige Europese dekking te bereiken. 

Via Travis kunnen transportbedrijven op de juiste plaats en tijd essentiële roadservices, zoals truckwash, tankcleaning, truckparking en –repair vinden, boeken en betalen. Het boekingsplatform verbindt transporteurs met lokale dienstverleners in heel Europa. De transacties worden automatisch afgewikkeld. Inmiddels zijn meer dan 1.100 service-locaties aangesloten. Meer dan 250.000 voertuigen maken gebruik van het platform.

Ceo Dennis van Veggel, tevens oprichter, ziet de transport en logistiek snel digitaliseren. Ook allerlei diensten die onderweg worden afgenomen, horen daarbij. Volgens hem krijgen transporteurs dankzij Travis meer grip op hun rittenplanning met als gevolg minder kosten, omrij-kilometers of onnodig stilstaande voertuigen. 
Klant van het eerste uur, GVT-directeur Wil Versteijnen, investeert mee. ‘De combinatie van een groot servicenetwerk en hun online-monitoringtools resulteert in meer transparantie, zowel voor ons als voor onze klanten,’ stelt hij. ‘Bovendien worden alle transacties die binnen het Travis-netwerk worden uitgevoerd, automatisch samengevoegd op één verzamelfactuur.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Smart Logistics

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-11-09T00:47:00.000Z Alfred Monterie
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.