Sophiq-software wordt SaaS

Ambient investeert 4 miljoen euro in Approach

Dit artikel delen:

Softwareleverancier Approach Alliance krijgt een kapitaalinjectie van ongeveer vier miljoen euro van investeerder Ambient. Dit bedrag is bedoeld om de door Approach ontwikkelde softwareoplossing Sophiq te migreren naar een SaaS-platform. Met Sophiq kunnen bedrijven hun besturing en managementinformatie op een snelle en intelligente wijze inrichten.

Doordat Approach zijn software als SaaS gaat aanbieden, kunnen eindgebruikers online via hun internetbrowser toegang krijgen tot Sophiq. Bedrijven hoeven daardoor niet langer vooraf tonnen te investeren om hun managementinformatiesoftware aan te schaffen en in te richten. Bovendien hoeven zij niet te investeren in eigen high performance netwerken en bijbehorende it-infrastructuur.

Omdat het Sophiq-platform via SaaS beschikbaar wordt gesteld is dit voor bedrijven vanaf vijf gebruikers al interessant. Sophiq is effectief en snel te integreren in bestaande it-omgevingen. Sophiq zal in de loop van dit jaar beschikbaar komen als SaaS-oplossing.

Ambient heeft naast Approach Alliance ondermeer Data Protectors in zijn portfolio. Dit is een Nederlandse leverancier van extreem beveiligde datacenterdiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-03T17:16:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.