Keadyn steekt vier ton in betaal-app Daalder

Dit artikel delen:

De Rotterdamse venture capitalist Keadyn heeft via een investeringsronde vier ton opgehaald voor de Amsterdamse start-up Daalder. Dat jonge bedrijf biedt een betaalplatform met een mobiele app waarmee mensen met een smartphone kunnen afrekenen. Naast deze investeringsronde van Keadyn kocht Vince Blondeel zich in als partner en de nieuwe commercieel directeur van Daalder.

De app fungeert als een elektronische portemonnee waarop digitale euro's gestort kunnen worden. Betalingen aan winkeliers en horeca-ondernemers die op Daalder zijn aangesloten, kunnen vervolgens worden gedaan buiten het bancaire verkeer om. Daardoor zijn de transactiekosten voor ondernemers veel lager en kunnen ze ook direct over het geld beschikken zonder dat ze eerst op de betalingsverwerking bij een bank moeten wachten.

Daalder is in 2013 opgericht door Renz Millenaar, Romke de Vries en Reinhard Spronk. Met de investering van Keadyn wil het bedrijf zijn e-betaalplatform beter bekend maken bij het Nederlandse publiek.

Keadyn investeerde afgelopen mei ook al in het mobiele marketingplatform Notificare en in februari in het internetbureau Mangrove.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-09-23T10:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.