Zaanstad gunt i3 groep storageproject

Dit artikel delen:

Gemeente Zaanstad heeft de Europese aanbesteding betreffende 'storage-infrastructuur' aan i3- groep uit Vianen gegund. De overeenkomst betreft de levering van de storage-infrastructuur en bijbehorende dienstverlening. Eerder kozen de Kempengemeenten voor de i3-groep.

Gemeentewapen Zaanstad i3-groep gaat de IBM hardware en software leveren voor de nieuwe storage- en back-upoplossing.

Het doel van de gemeente Zaanstad is zijn huidige storage- en back-upomgeving te vervangen om de datagroei voor de komende vijf jaar op te vangen en de beschikbaarheid te verhogen. De bijbehorende dienstverlening bestaat uit onder andere implementatie-, migratie- en onderhoudsdiensten.

Nadat in oktober 2010 de Kempen-gemeenten voor  i3 groep heeft gekozen, volgt nu gemeente Zaanstad. Met zo'n 143.000 inwoners is de gemeente Zaanstad in omvang één van de grotere gemeenten van Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gaat storage als dienst (via de Cloud) aan gemeenteland voorbij? Beste ambtenaar, door zelf ijzer aan te schaffen, kunt u de vraag naar capaciteit bijbenen?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-06T15:21:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.