Europol gunt Xerox, Ricoh en T-Mobile opdracht

De Europese politieorganisatie Europol gunt drie opdrachten aan de Nederlandse kantoren van Xerox, Ricoh en T-Mobile. Xerox gaat printers, scanners, kopieerapparaten en faxtoestellen met aanverwante dienstverlening leveren. De klus vertegenwoordigt een waarde van 1,25 miljoen euro. Ricoh levert veiligheidsprinters ter waarde van 50.000 euro. T-Mobile levert de politieorganisatie mobiele telefoons en telecomnetwerkdiensten. Deze opdracht is goed voor 800.000 euro. Het hoofdkantoor van Europol staat in Den Haag.

Zowel Ricoh als T-Mobile ondervonden niet veel concurrentie bij het binnenhalen van de opdrachten. Voor beide Europese aanbestedingen kwamen slecht twee aanmeldingen bij Europol binnen. Xerox moest beduidend meer moeite doen om zijn opdracht binnen te halen, in totaal schreven zes partijen zich op in.

De aanbesteding die Xerox werd gegund, bestaat voornamelijk uit de levering en installatie van multifunctionele toestellen, printers met één functie en een managementtool. Ricoh haalde 50.000 euro binnen met de aanbesteding voor de levering van veiligheidsprinters.

T-Mobile

T-Mobile gaat Europol voorzien van mobiele telefoons, spraak- en internetabonnementen voor mobiele telefoons, internetabonnementen op laptops, een beheeroplossing en diensten die hiermee verband houden.

Bij de Europese Ombudsman in Luxemburg hebben verliezende partijen twee maanden de tijd om beroep aan te tekenen tegen de gunning.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-12-08T11:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.