Logica adviseert Navo bij softwareontwikkeling

Ict-dienstverlener Logica levert voor een periode van drie jaar advies en technische ondersteuning aan de Navo. Het gaat om het commandocentrum NC3A dat in Den Haag en Brussel is gevestigd. De opdracht omvat advieswerk bij softwareontwikkeling en vernieuwing van de communicatie-infrastructuur. Enkele tientallen medewerkers van Logica zijn bij de opdracht betrokken. Het dienstenbedrijf zette in het eerste halfjaar van de opdracht ongeveer 2,5 miljoen euro om.

NC3A ontwerpt, bouwt en beheert de communicatie- en informatiesystemen die worden ingezet voor politieke en militaire acties van het bondgenootschap. De ict-dienstverlener ondersteunt NC3A met name op het gebied van zakelijke en technologische diensten. De kernactiviteiten van de consultants bestaan uit analyses en evaluaties, advisering bij de softwareontwikkeling van nieuwe managementsystemen die worden ingezet bij militaire operaties en het adviseren bij ict-projecten.

Documentbeheer

Logica is geen onbekende bij de Navo. Het bedrijf was in 2008 betrokken bij de levering van een documentmanagementsysteem voor de Navo. Die opdracht had een waarde van ongeveer drie miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-11-16T12:57:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.