Managed hosting door True

Wie gunt wat

Sovon gunt Scholten Awater hardware-order

 

akkoord gunnen

De Europese aanbesteding van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord (Sovon) voor de levering van desktops, laptops, monitoren en beveiligingsmiddelen is aan Scholten Awater gegund. De Nijmeegse hardwaredienstverlener sloot een tweejarige raamovereenkomst met een optionele verlenging van driemaal één jaar. De geraamde contractwaarde bedraagt 1,5 miljoen euro, inclusief verlenging. Naast de levering van hardware wordt een aantal logistieke it-diensten verleend.

Onder Sovon vallen acht scholen in het voortgezet onderwijs in de kop van Noord-Holland. Gezamenlijk omvat Sovon 1560 geautomatiseerde werkplekken en ruim zesduizend leerlingen. Voor Scholten Awater is de onderwijssector een belangrijke markt. Het bedrijf bedient naast diverse instellingen in het voortgezet onderwijs universiteiten, hoge scholen en ROC's.

Ronald Ederveen, commercieel directeur van Scholten Awater, claimt dat de dienstverlening van zijn bedrijf gericht is op het verbeteren van bestel-, levering-, installatie-, facturatie- en onderhoudsprocessen rond hardware-aankopen. Dat moet bij klanten leiden tot besparingen en een hogere interne klanttevredenheid. Ook Sovon verwacht dit met het aantrekken van Scholten Awater te kunnen bereiken en heeft daarover garanties afgesloten met het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4488391). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×