Sovon gunt Scholten Awater hardware-order

akkoord gunnen

De Europese aanbesteding van de Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Noord-Holland-Noord (Sovon) voor de levering van desktops, laptops, monitoren en beveiligingsmiddelen is aan Scholten Awater gegund. De Nijmeegse hardwaredienstverlener sloot een tweejarige raamovereenkomst met een optionele verlenging van driemaal één jaar. De geraamde contractwaarde bedraagt 1,5 miljoen euro, inclusief verlenging. Naast de levering van hardware wordt een aantal logistieke it-diensten verleend.

Onder Sovon vallen acht scholen in het voortgezet onderwijs in de kop van Noord-Holland. Gezamenlijk omvat Sovon 1560 geautomatiseerde werkplekken en ruim zesduizend leerlingen. Voor Scholten Awater is de onderwijssector een belangrijke markt. Het bedrijf bedient naast diverse instellingen in het voortgezet onderwijs universiteiten, hoge scholen en ROC's.

Ronald Ederveen, commercieel directeur van Scholten Awater, claimt dat de dienstverlening van zijn bedrijf gericht is op het verbeteren van bestel-, levering-, installatie-, facturatie- en onderhoudsprocessen rond hardware-aankopen. Dat moet bij klanten leiden tot besparingen en een hogere interne klanttevredenheid. Ook Sovon verwacht dit met het aantrekken van Scholten Awater te kunnen bereiken en heeft daarover garanties afgesloten met het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-11T10:42:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.