Volkaert-SBO koopt in met Inconto

De Brabantse woonzorgverlener Volckaert-SBO, met vijf vestigingen in Oosterhout en Dongen, heeft gekozen voor Inconto E-procurement en digitale factuurverwerking van softwareleverancier Emeritor. Belangrijk bij die keuze was dat de inkoop- en factuursoftware kon worden gekoppeld met het financiële systeem Exact Globe. Volckaert-SBO telt duizend medewerkers en werkt samen met vijfhonderd vrijwilligers.

De papieren factuurstroom wordt voor woonzorgverlener Volckaert-SBO gescand door documentendienstverlener DDI Informatica. De digitale facturen worden direct binnen het inkooppakket Inconto verwerkt en gematched met de inkooporders, zodat er direct een journaalpost in het financiële systeem kan worden klaargezet. Deze benadering bespaart de zorgverlener tijd en voorkomt fouten bij de invoer van facturen. Vanaf half 2012 zal Stichting Volckaert-SBO met Inconto werken.

Het Inconto-inkooppakket van Emeritor wordt door meerdere zorgverleners gebruikt. Zo gebruikt Carintreggeland het voor meer dan honderd locaties. Andere gebruikers in de zorgsector zijn de Omring, Zorggroep Almere, 't Zand, ZuidOostZorg, HWWzorg, Vitras en Sensire.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-04-13T13:42:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.