Valid vernieuwt ICT Welzijnsgroep Parkstad Limburg

Handen schudden

Welzijnsgroep Parkstad Limburg laat zijn ict-omgeving door Valid vernieuwen. De ict-dienstverlener uit Eindhoven verzorgt de komende twee jaar ook het beheer ervan. Het contract kent nog een verlengingsoptie van twee keer een jaar. Valid kreeg de opdracht na een aanbestedingsprocedure. De welzijnsgroep is het bedrijfsbureau van de welzijnsorganisaties Alcander in Heerlen en Impuls en Impact in Kerkrade/Simpelveld.

Welzijnsgroep Parkstad Limburg heeft in totaal ongeveer tweehonderd medewerkers, verdeeld over achttien locaties en ruim vijftig uitvoeringslocaties. Het bedrijfsbureau startte medio 2011 met de voorbereidingen van het vernieuwingstraject waarbij de ict-omgeving gecentraliseerd en gemoderniseerd moest worden.

Een belangrijk onderdeel van het vernieuwingsprogramma is de inrichting van een flexibele en schaalbare ict-omgeving die gebruikers in staat stelt om locatie-onafhankelijk toegang te krijgen tot de data en applicaties van de organisatie. Ook het streven om informatie eenvoudiger te ontsluiten voor medewerkers is onderdeel van het programma.

Bij Valid werken zo'n 275 medewerkers in kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-04T11:36:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.