Scheuten kiest clouddiensten van ITSN

Producent van zonnepanelen Scheuten Solar Solutions in Venlo besteedt zijn ict uit aan ict-dienstverlener ITSN. De centrale systemen zijn bereikbaar binnen een clouddienst. Ook het beheer van de ict-infrastructuur en de werkplekken zijn overgedragen.

Scheuten Solar Solutions is een internationale speler op het gebied van design, productie en distributie van zonnepanelen. Scheuten is gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van zogeheten turnkey zonnecelprojecten. De centrale systemen ter ondersteuning van diverse bedrijfsprocessen wordt vanuit de clouddienst aan de medewerkers aangeboden, inclusief die in internationale verkoopkantoren.

ITSN bestaat tien jaar en heeft vestigingen in Venlo en Eindhoven. Het bedient organisaties tot circa vijfhonderd medewerkers. Het werkgebied ligt grotendeels in Zuidoost-Nederland. Zo verzorgt het met zijn clouddiensten onder andere de ict van de tuinbouwtentoonstelling Floriade in Venlo. Er werken tachtig mensen.

Diensten

De dienstverlening bestaat uit het ontwerpen, implementeren en beheren van server- en storagesystemen, netwerken en werkplekken voor bedrijven en instellingen. Tevens biedt ITSN cloud- en datacenterdiensten aan. ITSN bedient inmiddels meer dan 140 organisaties op basis van een beheer-SLA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-05-25T17:40:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.