Managed hosting door True

Wie gunt wat

ROC Midden Nederland gunt SecureLink netwerkklus

 

Security en netwerkintegrator SecureLink heeft van ROC Midden Nederland binnen één aanbesteding alle drie de percelen gegund gekregen. Hierdoor gaat SecureLink de toegang en beveiliging van het netwerk van de mbo-scholengemeenschap regelen, vernieuwt het het draadloze netwerk en levert het de scholengemeenschap nieuwe switches. Hier bovenop wordt SecureLink ook verantwoordelijk voor de dienstverlening. De geschatte waarde van de raamovereenkomst bedraagt 2,6 miljoen euro.

ROC Midden Nederland is met twintigduizend studenten en veertig locaties een van de grotere regionale opleidingscentra in Nederland. De scholengemeenschap was op zoek naar een proactieve strategische partner voor het beheer en het onderhoud van de totale netwerkinfrastructuur. Voor alle drie de percelen worden raamovereenkomsten afgesloten voor de levering van apparatuur inclusief alle dienstverlening. De aanschaf van de hardware is voor zowel uitbreiding als vervanging van de huidige apparatuur.

Dienstverlening en onderhoud

De dienstverlening bestaat uit voorconfiguratie en installatie op één van de locaties van ROC Midden Nederland, het op maat informeren en adviseren over nieuwe of niet langer ondersteunde modellen, het afvoeren van verpakkingsmateriaal, het leveren van onderhoud, de afvoer van af te stoten apparatuur en het verwijderen van de configuratie op de af te voeren apparatuur.

Het onderhoud bestaat uit het garantie-onderhoud en optioneel aanvullend garantie-onderhoud voor bijvoorbeeld het verlengen van de garantieperiode of het verhogen van standaard dienstniveaus. Pc's, beeldschermen, kantoorprinters en supplies vallen vallen niet onder deze Europese aanbesteding. Dit geldt ook voor servers, san-storage, back-up en uitwijkfaciliteiten die tot de serverinfrastructuur behoren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4524615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×