Akyla levert eHRM-portaal aan DCW

Dit artikel delen:

Het leer-werkbedrijf DCW van de gemeente Enschede gebruikt e-UUR, de online flexportal van Akyla. Hierin kan DCW urenregistratie, digitale documenten, zoals loonstroken, en facturen - en rapportages koppelen. Het portaal lost vooral het probleem van de urenregistratie van individueel gedetacheerde medewerkers op. Een probleem dat herkenbaar is voor veel sociale werkplaatsen.

De DCW detacheert in het kader van het uitvoeren van de Wet op de sociale werkvoorziening grote aantallen mensen die vanwege een arbeidsbeperking moeite hebben met het vinden van een baan. Sinds begin 2012, na een pilot in de tweede helft van 2011, werkt het leerbedrijf met de online flexportal e-UUR.

'Akyla levert met e-UUR een doeltreffende oplossing voor een probleem waar wij als organisatie al een tijdje mee zaten, namelijk urenregistratie van individueel gedetacheerde medewerkers die te wensen over liet, vertelt Cris Diepenmaat, adviseur Informatiemanagement bij de DCW. ''Dit leidde in het verleden nogal eens tot discussie over facturen of creditnota's, lange betaaltermijnen en ontevreden klanten.'

Volgens Diepenmaat zijn discussies rond urenregistratie en facturering in de branche een veel voorkomend probleem. Sociale werkplaatsen zijn de laatste jaren veel meer aan detachering gaan doen.

Akyla uit Enschede levert sinds 1999 oplossingen om processen rond flexibele arbeid te ondersteunen. Het bedrijf heeft diverse organisaties in de uitzend-, detachering- en salarisverwerkingsbranche als klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-18T07:45:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.