Scholten Awater levert hardware aan TU/e

Dit artikel delen:

Hardwaredienstverlener Scholten Awater uit Nijmegen levert de komende vier jaar computerapparatuur en aanverwante dienstverlening aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het contract heeft een verlengingsoptie van vier jaar. Het betreft de jaarlijkse levering van circa 1400 laptops aan studenten, het onderhoud op bestaande hardware en het samenstellen van een online catalogus waarmee medewerkers computerapparatuur kunnen bestellen.

Scholten Awater kreeg de opdracht na een aanbestedingsprocedure. De opdracht betreft het adviseren, leveren, factureren en onderhouden van personal computers voor medewerkers en laptops voor studenten. De hardwareleverancier houdt de technologische ontwikkelingen van de markt in de gaten en adviseert de universiteit over aankoop van de hardware. Daarnaast is Scholten Awater verantwoordelijk voor het onderhoud van de installed base (Lenovo, HP en Dell). Dit gaat om ongeveer zesduizend laptops en 2500 pc's.

Scholten Awater biedt een online catalogus aan voor de medewerkers, die aansluit op het e-inkoopsysteem van de TU/e. De type laptops voor studenten worden in overleg met de TU/e gekozen. Deze worden jaarlijks op één dag aan de studenten geleverd. Het gaat om circa 1400 laptops per jaar. De studenten ontvangen een computertas met de compleet voorbereide notebook inclusief accessoires, zodat ze direct aan de slag kunnen.

De Technische Universiteit Eindhoven telt ongeveer 7200 studenten en drieduizend medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-18T12:32:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.