Managed hosting door True

Wie gunt wat

PeopleWare voert BYOD en HNW door bij VNOG

 

Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland (VNOG) heeft PeopleWare ICT Solutions de opdracht gegund voor het optimaliseren van de ict-infrastructuur. Dit is nodig omdat de overheidsorganisatie bring your own device (byod) wil ondersteunen en het nieuwe werken (hnw) wil doorvoeren. De nieuwe werkplek wordt gebaseerd op Windows 7.

Het ict-project betreft de optimalisatie van zowel de back-end als front-end infrastructuur. Bestaande servers en applicaties worden gemigreerd naar de nieuwe omgeving, waardoor de gebruikers optimaal gebruik kunnen maken van de nieuwe infrastructuur.

Peopleware ICT Solutions levert de diensten voor de implementatie van een Microsoft Hyper-V cluster, Microsoft System Center-producten, Microsoft Sharepoint, het inrichten van een Citrix XenApp-omgeving en een Citrix XenDesktop-omgeving. De nieuwe infrastructuur geeft VNOG de mogelijkheid om snel en effectief te kunnen groeien en nieuwe technologieën te adopteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4536282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

VNOG wil met BYOD HNW doorvoeren en migreert daarom naar Windows-7? Wat hebben de afkortingen met een systeemmigratie te maken? Met BYOD is windows-7 niet interessant en voor HNW heb je niet perse Windows-& nodig.

Het is in ieder geval geen gemakkelijk te beheren omgeving met Citrix en Microsoft technologie. Snel en effectjes groeien en nieuwe technologie, buiten Citrix en Microsoft adopteren zie ik niet zo snel gebeuren.

Ik begrijp het niet. Als je BYOD doet dan bepaalt de eigenaar van het verbonden apparaat toch wat daar voor OS op staat, waar staan anders de Y(your) en O(own) letters voor?
Als ze alles via het web aanbieden kunnen alle gebruikers hun eigen apparaat meenemen of vanuit elke willekeurige lokatie gebruiken, zolang dat device maar een internetconnectie heeft, dan ben je volgens mij voor een groot deel BYOD en HNW 'ready'.

BYOD en HNW te samen klinkt wat dubbel op, maar de verwachting wordt toch weer ruimschoots gehalveerd met windows 7 verplichting. dan is het misschien meteen verstandiger om ook bij Windows Phone te blijven. Daarnaast misschien , of nee op de eerste plaats had voor een veiligheidsregio toch wel het woord beveiliging mogen staan. Misschien denkt de veiligheidsregio dat het gaat om Beveilig Your own Device ipv bring Your Own Device

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×