Managed hosting door True

Wie gunt wat

Atos, Capgemini, Logica, Ordina, Corso en IT-Staffing krijgen klus van 17 miljoen

Stedin selecteert bemiddelaars voor ICT-inhuur

 

Handen schudden

Voor de inhuur van tijdelijk ict-personeel heeft netbeheerder Stedin zes partijen in een raamovereenkomst geselecteerd. Atos, Capgemini, Logica en Ordina treden de komende twee jaar op als detacheerder en Corso en IT-Staffing zijn in die periode broker van Stedin. De geraamde contractwaarde bedraagt zeventien miljoen euro en het contract kan nog verlengd worden.

Stedin heeft tijdens het aanbestedingstraject een selectie uitgevoerd naar nieuwe leveranciers. Hier is een onderscheid gemaakt tussen softwarehuizen/detacheerders, die alleen vast personeel mogen leveren, en brokers, die in staat zijn externen (zelfstandigen/contractors) te leveren. IT-Staffing gaat aanvragen voor externe ict-professionals in de markt uitzetten. Het gaat hier om professionals die werkzaamheden gaan verrichten op inhuurbasis.

Stedin

Stedin is een onafhankelijke netbeheerder in het grootste gedeelte van de provincie Zuid-Holland, inclusief de grootste haven van Europa, en de provincie Utrecht. De organisatie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, aanleg, beheer, onderhoud en management van energienetten. Stedin is de schakel tussen ruim twee miljoen klanten en de energieleveranciers. Het bedrijf heeft twaalfhonderd medewerkers en is gevestigd in Rotterdam.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4542007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Ordina

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.