Heerlen kiest voor Emaxx-suite van Exxellence

Dit artikel delen:
Handen schudden

De gemeente Heerlen heeft na een onderhandse aanbesteding gekozen voor een midoffice, inclusief klantcontactsysteem, van de Hengelose softwareleverancier Exxellence Group. De eMaxx-suite van Exxellence wordt binnen de Limburgse gemeente Heerlen ingezet om zaakgericht te werken. Na de zomer gaat de implementatie van start. Exxellence is ook verantwoordelijk voor het onderhoud.

In de Heerlense architectuur maakt de eMaxx-suite gebruik van reeds bestaande functionaliteiten uit onderliggende applicaties, zoals de GBA, BAG en het documentmanagementsysteem, en van logica in afhandelende (vak)applicaties zonder dat een medewerker hier iets van merkt. De medewerkers van de gemeente gaan werken met het eMaxx-klantcontactsysteem waar de functionaliteit en de informatie uit de onderliggende systemen wordt gebundeld. Door middel van zaakgericht werken wil Heerlen de bedrijfsvoering en de dienstverlening aan klanten verbeteren.

Exxellence biedt met zijn eMaxx-suite een totaalpakket voor digitale dienstverlening. Het bedrijf is vooral actief bij gemeenten, maar richt zich ook op waterschappen, regionale uitvoeringsdiensten en corporaties. Het afgelopen jaar won Exxellence ook al aanbestedingen van de gemeenten Tilburg en Leeuwarden en een aanbesteding voor Curaçao.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-24T08:54:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.