Managed hosting door True

Wie gunt wat

Scholten Awater levert DAL-gemeenten hardware

 

Scholten Awater

Scholten Awater heeft de gezamenlijke Europese aanbesteding van de DAL-gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum in de wacht gesleept. Het betreft de levering van ict-hardware en het onderhoud erop. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt twee jaar met een optionele verlenging van tweemaal één jaar. De totale geraamde contractwaarde inclusief eventuele verlengingen bedraagt een half miljoen euro.

Naast de levering van desktops, laptops, thin clients, monitoren en servers worden ook verschillende ict-diensten gevraagd, waaronder de retourname van verouderde apparatuur en de milieuvriendelijke verwerking hiervan.

De DAL-gemeenten, bestaande uit de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum, hebben gezamenlijk circa 41.000 inwoners en beschikken over circa zeshonderd geautomatiseerde werkplekken. Binnen de gezamenlijk aanbesteding kregen de gemeenten vier offertes binnen. Scholten Awater werd geselecteerd op basis van meest voordelige economische inschrijving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4543508). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


 

Reacties

Zéshonderd werkplekken voor 41.000 inwoners in een krimpregio? Wat een luxe ...

@pr, Ondanks dat het een krimpregio is, kan je ambtenaren ook niet zomaar ontslaan, dus vorig jaar 600 werkplekken, dan dit jaar en de komende jaren ook 600 werkplekken.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.