Managed hosting door True

Wie gunt wat

NEC en KPN regelen communicatie Isala klinieken

 

De Isala klinieken in Zwolle heeft communicatieleverancier NEC en system integrator KPN aangesteld om de communicatie te realiseren in een nieuw pand en de overige locaties te voorzien van een nieuw, volledig geïntegreerd telecommunicatienetwerk. Het nieuwe netwerk verbetert de communicatie tussen medische staf onderling, tussen patiënt en medische verzorging en tussen centrale receptie, poliklinieken en patiënten/huisartsen.

Het telefonienetwerk dat op het toekomstig ziekenhuisbreed ip-netwerk draait, beslaat meerdere locaties en wordt ondersteund door NEC's Univerge SIP@Net-communicatieserver. Door hardware- en softwarevirtualisatie is de voorziening volledig redundant uitgevoerd, waardoor beschikbaarheid en continuïteit zeker gesteld zijn.

Business ConneCT

Voor de mobiele bereikbaarheid van medewerkers van Isala klinieken is gekozen voor een private gsm-oplossing die samen met de NEC-communicatieservers geïntegreerde spraak- en berichtenverkeer voor verplegend en ondersteunend personeel mogelijk maakt, inclusief koppeling met het verpleegoproepsysteem. NEC's Business ConneCT maakt de gsm-toestellen van medewerkers een integraal onderdeel van het bedrijfstelefoonnetwerk.

Ook een klant contact center maakt onderdeel uit van het nieuwe netwerk. Het zal de poliklinieken ondersteunen in het efficiënt inrichten van afsprakenverkeer en flexibele en klantvriendelijke patiëntcommunicatie mogelijk maken. Naast Isala klinieken heeft recentelijk ook Ziekenhuis Bernhoven te Uden voor NEC gekozen om de telecommunicatie voorziening van zijn nieuwbouw in te richten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4552245). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


 
Vacatures bij KPN

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.