SER verlengt beheercontract met Compello

Contract

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft opnieuw het beheercontract met ict-integrator Compello verlengd. Compello voert dit beheer al sinds 2010 op jaarlijkse basis uit. Toen werd een toekomstvaste en flexibele ict-omgeving geïmplementeerd, waarna Compello het beheer is gaan verzorgen.

Sinds de oprichting in 1950 is de SER het belangrijkste adviesorgaan van de regering op sociaal-economisch gebied. De door Compello gerealiseerde ict-infrastructuur is op basis van standaarden, met inzet van bewezen technologieën. Beide organisaties werken nu twee jaar samen. De SER kiest nu voor het derde jaar voor de managed service van Compello.

Deze dienst biedt een mix voor beheer van ict-omgevingen. Binnen de oplossing worden continu vanuit het Network Operation Center (NOC) alle noodzakelijke controles uitgevoerd op de ict-omgeving. Op deze manier wordt iedere verstoring vroegtijdig gesignaleerd en kan hier tijdig actie op worden ondernomen, zodat de beschikbaarheid van de geautomatiseerde bedrijfsprocessen gewaarborgd is. Hiermee heeft de SER een optimaal werkende it-omgeving en kunnen de eigen beheerders zich richten op de snel veranderende wereld van de informatietechnologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-08-24T10:33:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.