ICT-partners Horst sluiten maatwerkpact

Dit artikel delen:
Handen

De ict-partners van Horst aan de Maas - Pinkroccade Local Government, Green Valley en BCT - gaan nauw met elkaar samenwerken. De gemeente betrekt de komende drie jaar alle digitale voorzieningen exclusief van deze leveranciers. In onderling overleg lossen de drie bedrijven eventuele aansluitproblemen op zonder directe tussenkomst van de gemeente. Producten die niet beschikbaar zijn, worden op maat voor de gemeente ontwikkeld.

Horst aan de Maas zoekt naar mogelijkheden om de digitale dienstverlening efficiënter in te richten. De gemeente werkt met de ict-partners Pinkroccade Local Government (backoffice en midoffice), Green Valley (frontoffice) en BCT (documentbeheer). De drie partijen gaan nu op de snijvlakken van de verschillende werkdomeinen nauw met elkaar samenwerken. Dat moet zorgen voor een betere aansturing en het sneller oplossen van problemen en het voorkomen van een ongewenste wildgroei in applicaties en leveranciers. Daar waar nodig zorgen de ict-bedrijven voor maatwerkoplossingen.

Hun samenwerking heeft de naam 3D (Digitalisering, Dienstverlening en Deregulering) meegekregen. Voor PinkRoccade biedt deze samenwerking de mogelijkheid om nieuwe innovatieve producten of modules te ontwikkelen, die in Horst aan de Maas in de praktijk te testen zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-09-17T11:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.