Managed hosting door True

Wie gunt wat

ICT-partners Horst sluiten maatwerkpact

 

Handen

De ict-partners van Horst aan de Maas - Pinkroccade Local Government, Green Valley en BCT - gaan nauw met elkaar samenwerken. De gemeente betrekt de komende drie jaar alle digitale voorzieningen exclusief van deze leveranciers. In onderling overleg lossen de drie bedrijven eventuele aansluitproblemen op zonder directe tussenkomst van de gemeente. Producten die niet beschikbaar zijn, worden op maat voor de gemeente ontwikkeld.

Horst aan de Maas zoekt naar mogelijkheden om de digitale dienstverlening efficiënter in te richten. De gemeente werkt met de ict-partners Pinkroccade Local Government (backoffice en midoffice), Green Valley (frontoffice) en BCT (documentbeheer). De drie partijen gaan nu op de snijvlakken van de verschillende werkdomeinen nauw met elkaar samenwerken. Dat moet zorgen voor een betere aansturing en het sneller oplossen van problemen en het voorkomen van een ongewenste wildgroei in applicaties en leveranciers. Daar waar nodig zorgen de ict-bedrijven voor maatwerkoplossingen.

Hun samenwerking heeft de naam 3D (Digitalisering, Dienstverlening en Deregulering) meegekregen. Voor PinkRoccade biedt deze samenwerking de mogelijkheid om nieuwe innovatieve producten of modules te ontwikkelen, die in Horst aan de Maas in de praktijk te testen zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4562616). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij PinkRoccade

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.