Sharp levert Servicecentrum Drechtsteden MFP's

Handen schudden

Elektronicaleverancier Sharp Electronics Benelux heeft 161 multifunctionele printers (mfp's) met bijbehorende software leveren aan Servicecentrum Drechtsteden uit Dordrecht geleverd. Sharp is verantwoordelijk voor de levering, het beheer en het onderhoud van de apparaten. De looptijd van het contract bedraagt vijf jaar. Een belangrijke reden voor het verkrijgen van deze aanbesteding was dat Sharp uitgebreide print managementsoftware kon leveren.

De bij het Servicecentrum Drechtsteden aangesloten gemeenten en organisaties hebben gezamenlijk besloten de beleids- en uitvoeringstaken, waaronder ict, te bundelen in een gemeenschappelijke regeling. Een belangrijke wens hierbij was om alle afdruk-, scan- en kopieerfaciliteiten te centraliseren door middel van één uniform multifunctioneel park. Door de inzet van printmanagementsoftware met onder andere follow-me-services en de one-stop-monitoring-tool, wordt het beheer van de machines en plaatsen van serviceaanvragen geoptimaliseerd.

Een ander belangrijke eis bij de gunning van Servicecentrum Drechtsteden was de verantwoorde, maatschappelijke manier waarop Sharp zijn productieprocessen heeft ingericht. Vooral de wijze waarop het bedrijf omgaat met het afvoeren van restmaterialen en de ISO 9001-certificatie van Sharp, waren belangrijke punten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-10-30T14:30:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.