Gelderland verlengt contract met Scholten Awater

Laptop

Ict-dienstverlener Scholten Awater is opnieuw door de provincie Gelderland aangesteld als leverancier voor de it. Scholten Awater levert al sinds 1995 hardware en it-diensten aan de provincie Gelderland. De contractduur is één jaar met optionele verlengingen van driemaal één jaar. De totale geraamde contractwaarde is achthonderdduizend euro inclusief verlengingen.

Naast het leveren van desktops, monitoren, servers, storage, printers, scanners, netwerkapparatuur en tablets levert Scholten Awater ook it-diensten aan de provincie. Zo is er onder andere gevraagd om de producten uitgepakt te leveren in rolcontainers, data te verwijderen van ingenomen apparatuur en dat het verpakkingsmateriaal op een milieuverantwoordelijke manier af te voeren.

Langdurigste klantrelatie

‘Wij zijn trots op het feit dat de provincie Gelderland opnieuw gekozen heeft voor de hardware en it-dienstverlening van Scholten Awater’, zegt Ronald Ederveen, commercieel directeur bij Scholten Awater. ‘Hiermee is met de provincie Gelderland de langdurigste klantrelatie ontstaan in ons bijna twintig jarig bestaan.’

De provincie Gelderland telt 56 gemeenten, bestrijkt een oppervlakte van ongeveer 5000 vierkante kilometer en heeft ruim twee miljoen inwoners en werkt vanuit haar hoofdkantoor in Arnhem. De provincie Gelderland beschikt over circa 1450 geautomatiseerde werkplekken en verwacht gedurende de contractperiode alle apparatuur te vervangen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-20T09:56:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.