ASP4all en SecureLink beveiligen ministerie

Hosting-leverancier ASP4all en netwerk- en beveiligingsintegrator SecureLink gaan een nieuwe infrastructuur voor het ministerie van Veiligheid en Justitie ontwikkelen en beheren. ASP4all krijgt het contract gegund voor vier jaar, met een optie van verlenging voor nog eens vijf jaar.

Speciaal voor het ministerie van Veiligheid en Justitie ontwikkelde ASP4all samen met partner SecureLink een innovatieve beveiligingsinfrastructuur die het ministerie in staat stelt het beveiligingsbeleid optimaal in te richten. Met deze aanpak worden alle interne en externe verkeersstromen via een geavanceerde ‘wasstraat’ gefilterd. In tegenstelling tot de traditionele ‘firewall’-aanpak, wordt met deze oplossing al het netwerkverkeer geïnspecteerd tot op het niveau van de applicatie.

Doordat de ketenprocessen van het ministerie de afgelopen jaren met partners en andere overheden zijn uitgebreid en het mobiele werken een sterke vlucht neemt, werd daarmee de beschikbaarheid van een optimaal beveiligd netwerk noodzakelijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-22T08:35:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.