CIZ sluit 7-jarig contract voor ERP-software Afas

Dit artikel delen:
Handen schudden

Het Centrum voor Indicatiezorg (CIZ) uit Driebergen heeft Afas geselecteerd voor het leveren van een financieel systeem en modules voor urenverantwoording en inkoop. De erp-toepassing vervangt een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde oplossing. Ook regelt de softwareleverancier de implementatie, het beheer en de opleiding van het CIZ-personeel. Het contract heeft een waarde van zeven jaar, een bewuste keuze met het oog op de roi (return on investment).

CIZ heeft voor de lange contractperiode van zeven jaar gekozen omdat de instelling dan verwacht de kosten van de investering en de duur van de implementatie er beter uit te kunnen halen.

Volgens Bernard-Paul Hakkenberg, verkoopmanager bij Afas, komt zo'n besluit niet vaak voor. Hij vindt het een goede insteek dat een opdrachtgever nadenkt over hoe uit een software-investering het maximale rendement valt te halen. 'Doorgaans kiezen opdrachtgevers bij een nieuw softwarepakket voor een looptijd van een jaar of drie, CIZ heeft bewust gekozen voor een langere termijn. Voor ons extra goed nieuws, want met CIZ hebben we een aansprekende klant binnengehaald.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

En waar ligt die ROI? Binnen het contractduur (van 7 jaar), zo ja in welk jaar. Of is het hierna dus pas na 7e jaar!
Ik ben heel benieuwd hoe ze deze ROI berekend hebben. Zou mooi zijn als ze deze kennis/ervaring met andere lezers delen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-26T09:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.