Groningen huurt voor 11,8 miljoen euro ICT in

Dit artikel delen:

De gemeente Groningen verwacht de komende vier jaar ict-diensten in te huren voor een geschatte totale waarde van 11,8 miljoen euro. De percelen in de aanbesteding hiervoor zijn inmiddels gegund. Sogeti, Ordina en KPN zijn aangetrokken voor management en advisering; Sogeti, Centric en Cimsolutions voor het operationeel beheer, en Totality Informatisering als makelaar voor het inhuren van zzp'ers.

De aanbesteding was opgedeeld in drie kavels: Management en consultancy (4,6 miljoen), operationeel beheer (3,6 miljoen euro) en makelaar voor zzp'ers (3,6 miljoen).  

Bij de gemeente loopt ook nog een aanbesteding voor ict-hardware voor ruim zes miljoen euro. Die was eerste instantie teruggetrokken en daarna opnieuw in de markt gezet. De gemeente verwacht binnen enkele weken de gunningen bekend te maken.

Een perceel uit de oorspronkelijke hardwareaanbesteding werd wel gegund. Het betrof firewall-apparatuur voor driehonderdduizend euro. De gemeente sloot hiervoor een vierjarige raamovereenkomst met Detron, Qi ICT en Vosko. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij KPN

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-10T16:14:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.