Wageningse universiteit kiest weer Scholten Awater

De openbare aanbesteding voor de levering van computerapparatuur en bijbehorende dienstverlening van Wageningen University & Research Centre en Hogeschool Van Hall Larenstein is aan Scholten Awater gegund. De contractduur is twee jaar met een optionele verlenging van twee maal één jaar. Het raamcontract heeft een totale waarde van tien miljoen euro. De Wageningse universiteit is al sinds 2004 klant bij de Nijmeegse hardwaredienstverlener.

Scholten Awater gaat desktops, laptops, tablets, slate pc’s, monitoren en accessoires aan de onderwijs- en onderzoeksinstellingen leveren. Ook zorgt de hardwaredienstverlener voor een aantal logistieke it-diensten. In totaliteit beschikt de Wageningen University & Research Centre over 5400 medewerkers, circa 9600 studenten en ruim veerienduizend geautomatiseerde werkplekken.

Volgens Ronald Ederveen, commercieel directeur Scholten Awater, is het opnieuw verlengen van een belangrijke aanbesteding bij een bestaande relatie geen vanzelfsprekendheid. Hij is blij dat zijn bedrijf de universiteit opnieuw heeft kunnen overtuigen van het aanbod dat was ingediend.  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-21T09:50:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.