PeopleWare beheert infrastructuur HVO-Querido

Dit artikel delen:
verpleegster zuster vrouw

De Leidse ict-dienstverlener PeopleWare ICT Solutions beheert de komende twee jaar de ict-infrastructuur van HVO-Querido, een zorgverlener voor de opvang en dagbesteding van dak- en thuislozen met vijftig vestigingen in Amsterdam. De nieuwe infrastructuur moet tot innovatie in de zorgverlening leiden, zoals de introductie van een elektronisch cliëntendossier.

Het tweejarige contract omvat het uitvoeren en leveren van diensten en oplossingen voor de ict-infrastructuur, inclusief gebruikersondersteuning. De ondersteuning vindt plaats op afstand vanuit het zogeheten shared it-center van PeopleWare in Badhoevedorp en on-site op de diverse vestigingen voor de circa elfhonderd medewerkers van HVO-Querido. Deze klus was eerder uitbesteedt aan ict-dienstverlener Inter Access.

De zorgverlener gaat ook CloudActive gebruiken, het Infrastructure-as-a-Service (IaaS) platform van PeopleWare. Dit platform biedt een complete infrastructuur: van servercapaciteit tot storage, van toegang op afstand tot werkplekken voor gebruikers. Daarbij wordt alleen in rekening gebracht wat ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Naast het zorgen voor efficiency op de korte termijn, uitgevoerd door het operationele beheer, zorgt PeopleWare ook voor een effectievere ict-omgeving voor de lange termijn. Zo zijn strategische innovatieve ict-workshops opgenomen in het contract.

Integrator

PeopleWare is een zogeheten system integrator en heeft vestigingen in Leiden, Rotterdam, Badhoevedorp en Brussel. Met zo'n honderdtachtig medewerkers worden ict-projecten uitgevoerd op het gebied van outsourcing, systeemontwikkeling en infrastructuur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-07T16:01:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.