Scholten Awater blijft leverancier Nijmegen

NEC en Scholten Awater

Ict-leverancier Scholten Awater uit Nijmegen heeft een Europese aanbesteding voor hardware van de gemeente Nijmegen gewonnen. Het gaat om desktops, notebooks, monitoren, servers, smartphones, gsm-toestellen en tablets. De leverancier is hoofdsponsor van de Nijmeegse voetbalclub NEC.

Naast hardware levert Scholten Awater een aantal logistieke diensten zoals het uitgepakt leveren en installatie op de werkplek. De contractduur is vijf jaar inclusief tweemaal één jaar verlenging.

In de aanbesteding is de eis voor zogeheten social return opgenomen. Hiervoor heeft de leverancier een uitgewerkt plan voorgelegd waarin onder andere wordt voorzien in de inzet van langdurig werklozen en medewerkers van sociale werkvoorziening. Ook wordt ruimte gecreëerd voor leer- en werkplekken voor de beroepsbegeleidende leerweg en worden door de leverancier andere gemeentelijke maatschappelijke initiatieven actief ondersteund.

2200 werkplekken

De gemeente Nijmegen is met ruim 160.000 inwoners de op negen na grootste gemeente in Nederland. Voor het realiseren van de doelen die het bestuur wil bereiken wordt zij ondersteund door een gemeentelijke organisatie van circa tweeduizend fte. De organisatie telt 27 afdelingen met ongeveer 2200 geautomatiseerde werkplekken, verdeeld over vijf locaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-11T17:07:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.