Pinkroccade levert belastingsoftware aan Sabewa

Dit artikel delen:
Munten

Pinkroccade Local Government (LG), onderdeel van Total Specific Solutions, heeft voor de derde keer op rij een aanbesteding voor een vastgoed- en belastingensuite gewonnen. Na de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren kiest nu de uitvoeringsorganisatie Sabewa Zeeland voor de oplossing van deze automatiseerder. SaBeWa Zeeland brengt de suite onder in de Private Cloud van PinkRoccade. Eerder koos het gemeenschappelijke belastingkantoor Gemeentebelastingen Kennemerland-Zuid (GBKZ) ook al voor het integrale belastingsysteem van Pinkroccade LG.

Sabewa Zeeland voert namens Waterschap Scheldestromen en de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen de werkzaamheden uit op het gebied van belastingheffing, invordering en waardebepaling.

Sabewa Zeeland koos voor de oplossing van Pinkroccade LG na een Europese aanbesteding. De geraamde waarde van de order ligt tussen de 500.000 en 1,1 miljoen euro. Beheerkosten en stabiliteit waren belangrijke factoren in het keuzeproces voor de leverancier. Het onderbrengen van de suite in de Pink Private Cloud moet voor kostenbesparingen zorgen op het gebied van beheer en onderhoud. Ook andere gemeenten die zich aansluiten bij Sabewa Zeeland zijn aan te sluiten op het systeem, dat vanaf 2014 moet draaien. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ik lees een 'de private cloud van Pink Roccade', ik zou heel benieuwd zijn aan welke technieken ik moet denken die daar gebruikt worden wat het rechtvaardigt een cloud te noemen? Al surfend kom ik er achter dat er al heel erg veel cloudaanbieders zijn, wie werkt er niet in cloud?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-24T11:54:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.