HP en PQR leveren Schiedam 3PAR-opslagplatform

De gemeente Schiedam wil zijn capaciteit, prestaties en betrouwbaarheid op it-gebied verbeteren met HP 3PAR StoreServ Storage. Ook wil de gemeente met dit opslagplatform van HP de kosten verminderen door de inzet van virtuele opslag en geautomatiseerd beheer. HP-partner PQR installeert het nieuwe 3PAR-opslagplatform met 110 TB, bestaande uit two-tiered Fibre Channel en Serial ATA storage.

'Wij hebben een schaalbaar, hoog beschikbaar storage platform nodig die onze it-applicaties ondersteunt', aldus Kai-Michael Kowitz, adviseur technische infrastructuur van de gemeente Schiedam. 'De HP 3PAR StoreServ opslagsystemen met hardware-enabled thin-technologie en automatische tiering stellen ons in staat om snel op nieuwe zakelijke behoeftes te reageren.'

De redundante HP 3PAR StoreServ-opslagsystemen moeten zorgen voor een betrouwbaar platform in het geval van een calamiteit. De HP 3PAR Peer Persistence-software biedt de 3PAR-systemen een bijna ononderbroken opslag om hosts en servers te verbinden, aldus de gemeente.

Samen met Gold Preferred Partner PQR implementeert de gemeente Schiedam ook HP StoreEasy 3830 Gateway Storage Blade oplossingen. Hierdoor kan Schiedam CIFS- en NFS-protocollen aanbieden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-24T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.