Proact levert RDW enterprise storage en back-up

Rijksdienst Wegverkeer (RDW) heeft storageintegrator Proact het leveren en implementeren van een nieuwe storage- en back-upomgeving gegund. Proact levert de totaaloplossing op basis van EMC-opslag, inclusief 24x7-ondersteuning voor de hard- en software. RDW tekent een driejarig contract. Over de waarde van het contract is niks bekend gemaakt.

‘Met het recent uitgeven van een nieuwe reeks kentekens vanuit RDW zal de behoefte aan dataopslag alleen maar toenemen’, zegt Lucas den Os, managing director van Proact Nederland. ‘Het uitgeven van kentekens is slechts een klein onderdeel van de werkzaamheden. RDW administreert namelijk de gehele levensduur van voertuigen en loopt hierin voorop in het digitaliseren van overheidsdiensten.’

RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitsketen. Het houdt zich bezig met de uitvoering van wettelijke en opgedragen taken. Taken op het gebied van toelating van voertuigen en onderdelen daarvan, toezicht en handhaving, registratie, informatieverstrekking en documentafgifte. Deze taken voert RDW in nauwe samenwerking met diverse partners in de mobiliteitsketen uit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij RDW

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-08-12T10:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.