Capitar IT gaat Bel-me-niet Register beheren

Capitar IT Group wordt verantwoordelijk voor het it-beheer en de doorontwikkeling van het Bel-me-niet Register. Ook de hosting en beveiliging van het BMNR-register komt bij Capitar te liggen, dat voor deze opdracht samenwerkt met Drupal-specialist Wunderkraut. Capitar is door de stichting Infofilter geselecteerd na een Europese aanbesteding.

Het Bel-me-niet Register heeft als doel consumentenirritatie over ongevraagde telemarketing te verminderen. Overzichtelijkheid en bereikbaarheid van het Register moet altijd gegarandeerd zijn. Dat vraagt om een optimale it-infrastructuur. Capitar IT Group krijgt de opdracht die infrastructuur verder te vernieuwen en zal het technische systeem beheren. De opdracht geldt voor een periode van twee jaar met de optie tot verlenging met nog eens twee jaar.

Capitar zal een flexibele it-omgeving ontwikkelen waardoor de database optimaal beschikbaar is en blijft voor eindgebruikers. Tijdelijke pieken in gebruik kunnen steeds goed worden opgevangen en als dat nodig is worden tijdelijk extra servers ingezet. De informatiebeveiliging is gegarandeerd conform de ISO 27001-eisen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Wat een onzin is zo'n database eigenlijk. Als we gewoon een Op-Out regeling zouden invoeren, dan zou die hele (opt-in-)database op een kladblaadje kunnen komen te staan.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-11T11:55:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.