Ilionx bouwt intranetportal provincie Gelderland

Handen schudden

Provincie Gelderland heeft ict-dienstverlener Ilionix in de arm genomen voor het ontwerpen en bouwen van een intranetportal. De oplossing moet zorgen voor een betere vindbaarheid van alle interne bedrijfsvoeringsproducten en -diensten. Het portaal is gebaseerd op Microsoft Sharepoint en wordt geïntegreerd met backoffice-applicaties van de provincie. Vier verschillende partijen deden in de aanbesteding mee.

Alle medewerkers van provincie Gelderland gaan gebruikmaken van het portaal. Hierdoor vereenvoudigt Gelderland de manier om tijds- en plaatsonafhankelijk een product aan te vragen. Ook kan de status gevolgd worden. Het management krijgt door het portaal meer informatie in handen die bruikbaar is voor procesbesturing.

'Het portaal biedt veel mogelijkheden en bevordert de informatie-uitwisseling en online samenwerking', zegt Paul Jacobs, unitmanager Business Solutions bij ilionx. 'We zijn blij dat wij voor de provincie Gelderland het Microsoft-portaal mogen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-10-04T09:54:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.