Infotheek wint hardwaredeal Vechtdal College

Het Vechtdal College, een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs uit Hardenberg, heeft Infotheek als hardwareleverancier aangetrokken. De looptijd van het contract, dat op 1 januari 2014 ingaat, is twee jaar met een optie tot verlenging van twee maal één jaar. Uit de aanbesteding zijn ook twee andere partijen naar voren gekomen. Buyitdirect en SLTN. Infotheek mag echter de eerste levering verzorgen; daarna worden de opdrachten in minicompetities tussen de drie partijen uitgezet.

Het Vechtdal College (vier locaties, twaalfhonderd werkplekken, 3500 leerlingen) heeft een 'installed base' die volledig is gestandaardiseerd op Dell. De nieuwe tender omvat desktops (achthonderd), laptops (tachtig), netbooks (honderdzestig), monitoren (achthonderd), dockingstations (nader te bepalen) en tablets (nader te bepalen). Daarnaast maken servers, storage en switches deel uit van de aanbesteding.

Naast het leveren van de hardware is ook aanverwante dienstverlening gevraagd, zoals het gebruiksgereed afleveren, het afvoeren van oude apparatuur, dataverwijdering en dagtrainingen.

Infotheek won vorige maand nog een soortgelijke aanbesteding bij het Staring College in Lochem. Daarbij gaat het om de gefaseerde vervanging van het hardwarepark van desktops, laptops en monitoren. Infotheek moet ook bij deze scholengemeenschap twee andere concurrenten naast zich dulden, in dit geval ISL Automatisering en  Novadata.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-17T09:15:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.