Managed hosting door True

Wie gunt wat

Infotheek wint hardwaredeal Vechtdal College

 

Het Vechtdal College, een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs uit Hardenberg, heeft Infotheek als hardwareleverancier aangetrokken. De looptijd van het contract, dat op 1 januari 2014 ingaat, is twee jaar met een optie tot verlenging van twee maal één jaar. Uit de aanbesteding zijn ook twee andere partijen naar voren gekomen. Buyitdirect en SLTN. Infotheek mag echter de eerste levering verzorgen; daarna worden de opdrachten in minicompetities tussen de drie partijen uitgezet.

Het Vechtdal College (vier locaties, twaalfhonderd werkplekken, 3500 leerlingen) heeft een 'installed base' die volledig is gestandaardiseerd op Dell. De nieuwe tender omvat desktops (achthonderd), laptops (tachtig), netbooks (honderdzestig), monitoren (achthonderd), dockingstations (nader te bepalen) en tablets (nader te bepalen). Daarnaast maken servers, storage en switches deel uit van de aanbesteding.

Naast het leveren van de hardware is ook aanverwante dienstverlening gevraagd, zoals het gebruiksgereed afleveren, het afvoeren van oude apparatuur, dataverwijdering en dagtrainingen.

Infotheek won vorige maand nog een soortgelijke aanbesteding bij het Staring College in Lochem. Daarbij gaat het om de gefaseerde vervanging van het hardwarepark van desktops, laptops en monitoren. Infotheek moet ook bij deze scholengemeenschap twee andere concurrenten naast zich dulden, in dit geval ISL Automatisering en  Novadata.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4952952). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×