TenICT levert Vlaardingen Huawei-netwerk

Huawei

De gemeente Vlaardingen heeft de opdracht voor het leveren van netwerkapparatuur voor het nieuwe stadskantoor gegund aan TenICT. De keuze voor TenICT is gebaseerd op de prijs-/kwaliteitsverhouding. TenICT heeft aangeboden met apparatuur van Huawei. Er is vooral gelet op kwaliteit van het ontwerp en het plan van aanpak. De opdracht omvat het leveren en aanleggen van een glasvezelnetwerk, netwerkapparatuur, monitoring software en het netwerkbeheer.

De opdracht behelst het realiseren van een snel, stabiel en uniform netwerk in het nieuwe stadskantoor van de gemeente. De gemeente Vlaardingen realiseert centrale huisvesting voor alle kantoormedewerkers in het Stadskantoor Westnieuwland. Het stadhuis aan de Markt ondergaat een verbouwing tot bestuurs- en vergadercentrum. De oplevering van het ‘kale’ pand van het gerenoveerde stadskantoor is gepland in maart 2014. Het Stadskantoor wordt in het voorjaar 2014 in gebruik genomen.

TenICT heeft met de apparatuur van Huawei de wensen voor het nieuwe stadskantoor ingevuld. Met de Huawei-apparatuur is een netwerk mogelijk dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van performance, veiligheid en beschikbaarheid. Daarnaast is met slimme architectuurkeuzes ook een forse besparing te realiseren op de energie- en onderhoudskosten, waarmee de total cost of ownership (tco) gunstig wordt beïnvloed.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-01-10T11:10:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.