Buyitdirect vervangt XP-PC's Gooi en Vechtstreek

Contractondertekening met René van der Haagen, directeur Algemene Dienst Regio Gooi en Vechtstreek (links), en Buyitdirect-directeur Dik Graaff (rechts).

De Regio Gooi en Vechtstreek heeft met Buyitdirect een contract getekend voor de vervanging van de verouderde XP-pc’s door nieuwe apparatuur. Buyitdirect won de aanbesteding door goed te scoren op inkooprendement, kwaliteit en maatschappelijk ondernemerschap. Dit laatste aspect betreft de 'social return clausule': Buyitdirect gaat op zijn terrein mensen die moeilijk bemiddelbaar zijn op de arbeidsmarkt opleidingen, stages of werkervaringsmogelijkheden aanbieden.

In het kader van de driejarige overeenkomst levert Buyitdirect tweehonderd  pc's voorzien van Windows 7 aan de Regio Gooi en Vechtstreek. Monitoren maken geen deel uit van de aanbesteding, de huidige monitoren voldoen nog.

Het gewest Gooi en Vechtstreek is een intergemeentelijk orgaan in Noord-Holland. De deelnemende gemeenten zijn Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Weesp en Wijdemeren met Hilversum als centrumgemeente.

Buyitdirect maakt deel uit van het internationale concern Bechtle AG, gevestigd in Duitsland. Met meer dan 6300 medewerkers is dit bedrijf in Europa actief en heeft het een jaaromzet van ruim 2,3 miljard euro.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-05-05T11:39:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.